كويرات البطاطس بنكهة الجبن

يسعد اوقاتهم الحلوين
كلنا بنعشق البطاططس
 و بنحب ندلعها باضافة نكهات لها 
هنا ستجدون وصفة عادية لكروكيت البطاطس
 الجديد فيها كمية الجبنة المضافة لها و تغليفتها الي هي برضه اعوااد البطاطس المبشورة


و المكونات ما في اسهل منها

تقريبا 3حبات كبيرة بطاطس مصلوقة مع ملح
بضيفلها و هي ساخنة و مستقطرة جيدا صفار بيضة و كوب جبنة

 هنا مزجت بالتساوي موتزرلا مع جبنة ايدام و 3 معالق سميد لتتشرب اي سائل زيادة مزجت الكل و شكلت كريات  بحجم صفار البيضة تركتها تبرد
سر مزج المكونات و البطاطس ساخنة هو ان الجبنة تدوب و حتظهر نكهتها بشكل مركز و كثييير حلو



نجهز زيت غزيرة و لازم تكون سخنة جدا و بنضع الكريات و ما بنحركها الا لما تتحمر من اسفل  تمسك نفسها
نقلبها تكمل سوا 



و قدموها كمقبلات






 بالف صحة و هنا